Skip to content

Primjene >> Oružje, ribolov i hobi

Oružje, ribolov i hobi

guns
drone
biker
fishing
previous arrow
next arrow

GunX – Bezbrižno održavanje
Kada govorimo o održavanja vaternog oružja, tri su glavna područja. Prvo su naslage baruta, bakra i olova. Drug je korozija koja se razvoja ako je oružje u mokroj ili vlažnoj atmosferi. Treće je podmazivanje oružja za bolju brzinu i rad bez zaglavljivanja.

GunX je baziran na CorrosionX-u, proizvodu koji će se beskompromisno pobrinuti za sva tri navedena područja. Ovaj proizvod ispunjava specifikaciju Mil-PRF-81309G Type II. CorrosionX prodire kroz naslage, i kada dođe u kontakt se metalom podiže ostatke olova, bakra i baruta iz pora za lako uklanjanje krpom. Tajna je u tome da se CorrosionX veže za metale i prodire do svih dijelova oružja. Manje čišćenja, manje korozije i savršena učinkovitost oružja.

ReelX – Savršeno pecanje
Pecate li samo vikendima ili ste ozbiljno posvećeni ribolovu, vaša ribolovna oprema je podložna koroziji, bez obzira koristili ju ili ne. A možda je i zapakirana već dulje vrijeme?
Uz ReelX dobivate AKTIVNOG borca protiv korozije. Nadmašiti će bilo koji proizvod koji se isprobali ranije. Gotovo dvostruko bolje mazivo od PTFE.  ReelX nikad ne postaje ljepljiv ili čvrst. Bez razrjeđivača = ne isparava. Trenutno zaustavlja elektrolizu. Nenadmašan za vaše role, ležajeve i uskladištenu opremu.

SpeedX za posvećene bicikliste

Testiranjem u certificiranom laboratoriju, izmjeren je srednji promjer istrošenja od 0,31, što je oko 4x bolji rezultat (podmazivanje) od dobrog motornog ulja. Pruža izvanrednu antikorozivnu zaštitu budući da bazno ulje ovog proizvoda ispunjava vojne specifikacije koje zahtijeva mornarica i zrakoplovna industrija.

Rezultati testiranja u nevisnom Dulux/AKZO Nobel laboratoriju u Aucklandu na Novom Zelandu (test prskanja slanom otopinom – otpornost na koroziju) ASTM B117), potvrdili su da je SpeedX pobjednik testa s mnogo boljim rezultatima od konkurenta. Za više informacija molimo pogledajte rezultate testiranja. Više brzine, više zabave, manje trenja, manje hrđe i manje izgubljenog vremena na na čišćenje lanca i ležaja!

Zaštita elektroničkih komponenti
CorrosionX proizvodi su potpuno sigurni za elektroniku, tiskane pločice, baterije, kablove, boju i sve vrste plastike te gumu i neopren. Istiskuje vlagu i drži ju podalje od kontakata, prekidača i konektora. Sprječava padove napona uslijed slabih kontakata ili ulaska vode. Oživljava elektroniku oštećenu vodom. Može se koristiti na već vlažnim i korodiranim površinama.

Praznici su tu da se zabavljate, a ne popravljate!

Proizvodi:

Tipična područja primjene:

 • – bazirano na tehnologiji polarne veze, vidite specifikaciju

  – otpuštanje zaglavljenih ribičkih rolica i vitla

  – podmazivanje vitla na jedrilicama

  – zaštita od vlage svih komppnenti daljinskog upravljanja

  – zaštita od vlage prekidača i konektora na palubi

  – zaštita od vlage elektronike i komunikacijskih radija

  – konzervacija lanaca sidra

  – konzervacija alata i dijelova

  – otpuštanje zaglavljenih natezača čelične užadi (sajli)

  – konzervaciju vanbrodskih i brodskih motora preko zime

  – istiskivanje vlage i elektropokretača motora i agregata

  – zaštita od vlage električnih instalacija

  – zaštita od vlage prekidača za paljenje

  – podmazivanje teleflex/morse kablova

  – podmazivanje i antikorozivna zaštita lisnatih opruga i ovjesa

  – podmazivanje vitla brodskih i drugih prikolica