CorrosionX za novozelanskdi kvadrokopter

U slobodno vrijeme upravljam trkaćim kvadrokopterom veličine 250 kojeg sam izradio kod kuće na Novom Zelandu.

Ranije bi pad ove male zvjerke u vlažnu travu ili lokvu vode značio gubitak kontrolera brzine elektromotora ili neke druge elektroničke komponente. Otkada sam počeo koristiti CorrosionX, to više nije problem.

Za podmazivanje elektromotora također koristim CorrosionX jer proizvod poboljšava učinkovitost i sprječava hrđu na osovinama i ležajevima motora. Čišćenje stare, stvrdnute masti s motora je stvar prošlosti za mene jer CorrosionX se nikada ne stvrdne.
 

Također imam i vodootporni Splashdrone dizajniran za ribolov i rad iznad vode. Motori su izloženi atmosferskim utjecajima te za njih također koristim CorrosionX za zaštitu i podmazivanje. Također sam nanio CorrosionX na unutarnju elektroniku, u slučaju da negdje dođe do propuštanja i voda uđe u dron. Siguran sam da će ih ovo zaštititi jer sam pogledao video gdje mali helikopter tretiran s CorrosionX-om izlijeće i akvarija!

Radeći kao autoelektričar i automehaničar, testirao sam mnogo različitih proizvoda i CorrosionX mi se pokazao najboljim.

Gerard Stam, Northland, Novi Zelaand

Previous Blogs: