Eco Chem postao ekskluzivni distributer CorrosionX proizvoda za Hrvatsku

Poštovani klijenti, ovim putem nam je zadovoljsto obavijestiti Vas da je Eco Chem d.o.o. 13. lipnja 2022. postao službeni distributer U.S. Corrosion Technologies & Corrosion Control Europe, za područje RH.

Corrosion Technologies proizvodi i distribuira neke od najinovativnijih i najučinkovitijih zaštitnih kemijskih proizvoda na svijetu. Tvrtka je osnovana u Dallasu, Texas, SAD, u veljači 1988. kako bi komercijalizirala antikorozivni izum za zrakoplovnu industriju. S vremenom se taj izum razvio u CorrosionX® liniju proizvoda za prevenciju korozije i podmazivanje.

Posljednjih godina tvrtka je uvelike proširila poslovanje na proizvodnju kompletne linije proizvoda protiv korozije, za čišćenje i održavanje te drugih posebnih kemijskih proizvoda i opreme za primjenu u: vojsci, zrakoplovstvu i svemiru, pomorstvu, automobilima i kamperima, industriji, poljoprivredi, stabilizaciji tla i suzbijanju prašine, sportskoj opremi, daljinskom upravljanju, vatrenom oružju, ribolovu, i za opće namjene. Robne marke povezane s ovim proizvodima su CorrosionX, RejeX®, ReelX®, SpeedX® i Ground Glue™.

Vodeća tehnologija, predanost kvaliteti i stopostotno jamstvo povrata novca stekli su proizvodima Corrosion Technologies izvrsnu reputaciju diljem svijeta. Kontinuirano upravljanje proizvodima, kao i razvoj značajnih novih tehnologija i kemijskih proizvoda odražavaju predanost tvrtke njihovom motu „Čuvamo stvari koje volite.“

Za besplatnu prezentaciju ili ponudu molimo nazovite nas na broj +385 1 4647 176 ili pošaljite upit na info@corrosionx.hr