Posjet voditelja prodaje CorrosionX brenda za Europu Hrvatskoj

U periodu od 31. srpnja do 4. kolovoza 2023., imali smo zadovoljstvo po prvi put ugostiti voditelja prodaje CC Corrosion Control GmbH, g. Thomasa Muellera u Hrvatskoj. Nastavak je to uspješne suradnje između tvrtke Eco Chem i CorrosionX brenda, a koja traje već više od godinu dana.

Iako je turistička sezona u punom jeku, te su velik broj tvrtki i njihovih djelatnika na godišnjim odmorima, uspješno smo odradili desetak sastanaka sa renomiranim, kako starim, tako i novim klijentima iz raznih grana industrije.

U četiri dana posjetili smo jednu od najvećih marina u cijeloj Dalmaciji, dva renomirana brodogradilišta, tvrtke koje se bavi održavanjem cestovne infrastrukture i mehanizacije, gradnjom i održavanjem vodnih građevina, pročistač otpadnih voda, te na kraju servis jednog od vodećih proizvođača viličara na svijetu.

Svaki od klijenata koje smo posjetili ima svoje vlastite izazove u poslovima održavanja i antikorozivne zaštite opreme i strojeva. Službe nabave žele što manje različitih proizvoda za kupiti, skladištiti i voditi u evidencijama. Operativa žele da radnici rade što manje moguće pogrešaka – to je ponekad teško u šumi različitih proizvoda čiji su nazivi napisani sitnim slovima, a upute za korištenje još i manjim. Služba zaštite na radu želi što manje potencijalno opasnih proizvoda koji sadrže otapala štetnih za djelatnike i okoliš. Vlasnici žele da njihova imovina traje što dulje u vremenima krize ili pomanjkanja novca.

Bez obzira radi li se o plovilu, kamionu, traktoru, posipaču soli za ceste, kolijevki za brodove, teleskopskoj platformi ili viličaru u mesnoj industriji, svi žele da im oprema bude spremna upravo kada im zatreba – uz što niže moguće troškove.

Tu na scenu stupa CorrosionX. Sa praktički samo tri proizvoda moguće je mnogo bolje izvršiti poslove za koje je potrebno desetke različitih proizvoda drugih proizvođača, a sve to uz samo djelić cijene i puno sigurnije radno okruženje. Bez obzira radi li se o otpuštanju zaglavljenih spojeva i vijaka, podmazivanju, antikorozivnoj zaštiti, zaštiti i oporavku elektroopreme i elektronike, bušenju i narezivanju metala – CorrosionX nudi rješenje.

Sa svakim od klijenata koje smo posjetili, razmijenili smo vrlo korisne informacije te ih upoznali s mogućnostima i rješenjima CorrosionX asortimana. Vjerujemo da će i probe koje smo odradili kod nekih od klijenata biti uspješne, te da će u narednom periodu i sami dodatno testirati uzorke proizvoda koje smo im osigurali.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svima koji su odvojili vrijeme za naš posjet, a g. Muelleru želimo što brži povratak u Hrvatsku – nadamo se već krajem 10. mjeseca na jubilarni, 25. po redu Biograd Boat Show.